Asiakaspalvelu:

info@mailat24.fi

09 42 45 05 24

Puhelinajat: ma-pe 9-12

Hakutulokset

Tuotteet:

Kategoriat:

Tuotemerkit:

Hakusi ei tuottanut tulosta: ""

Ei hakutuloksia tuotteista, tuotemerkeistä tai kategorioista

Wilson Blade 98S Bold Edition 2019

Normaali hinta: 280 €

Kampanjahinta:  230 €

Varastossa. Toimitus: 1-5 arkipäivää.

Uusi tyylikäs, jopa ylimielinen Wilsonin Limited edition maila "Bold".

Blade 98 on tennismaila joka on henkilökuntamme keskuudessa monen luottovalinta peleihin. Blade 98S on hieman kevyempi maila mallistossa jännityksellä, joka antaa kovan luokan spinniä.

Maila on uusi malli suositusta Blade 98S:stä. Päivityksenä on uusi Countervail teknologia sekä todella tyylikäs design.

Countervail on teknologia jota esierkiksi NASA käyttää maksimoidakseen energian avaruusmatkoilla. Wilson puolestaan käyttää Blade mailoissaan Countervail teknologiaa saadakseen mailaan enemmän voimaa, mutta vähentäen samalla käden rasitusta. Hiilikuitu on eritystä, kehykseen sisään integroitua, joka vähentää energian siirtymistä käteen. Näin pelaaja jaksaa pelata pidempään, eikä väsy niin nopeasti. Countervail vähentää myös käteen kohdistuvaa tärinää noin 30:llä %:lla, mikä tekee pallokosketuksesta pehmeämpää ja antoisampaa.

211 km/h.

Raonicin ykkössyötön keskinopeudeksi mitattiin viidennessä pelissä Roger Federeriä ja David Goffinia vastaan (Wimbledon 2016) 211 km/h. Raonic sanoi otteluiden jälkeen, että Countervail teknologia todella auttoi häntä rankkojen otteluiden lopussa.

"I’ve never felt stronger in the biggest moments of matches since I started using Countervail - it’s helped me save energy without compromising feel." — Milos Raonic.

Mailassa on myös Wilsonin menestyskonsepti Parallel Drilling teknologia, joka tekee sweetspotista suuremman, auttaen pelaajaa helpommin saamaan vauhtia ja spinniä palloon.
Mailassa tarjoaa edeltäjänsä tavoin fantastisen pelikokemuksen ahkerille junioreille, naisille ja miehille, jotka etsivät kevyempää kontrollista tennismailaa jossa on hyvät edellytykset spinniin.
Maila toimitetaan ilman jännitystä, mutta voit halutessasi tilata sen jännitettynä Solinco Tour Bite Soft -jänteellä, joka on valittu parhaaksi polyesterijänteeksi saksalaisen Tennis Magazine lehden toimesta.

Lue lisää » « Sulje

Valitse Kahvakoko


Valitse jännitys

Jännitteen jäykkyys (Suosittelemme: 25kg)
Valintasi:   kg 

Suoja

Tarkemmat tiedot

Pituus: 685 mm
Tasapaino: 33 mm
Paino: 294 g
Osumapinta-ala: 98 in²
Jänteet: 18x16
Jännitys: Ei jännitystä
Mailasuoja: Ei sisälly

Tuotenumero

2 (4 1/4):WR001611-2
3 (4 3/8):wr001611-3-4-3-8
4 (4 1/2):WR001611-4

Suositellut lisävarusteet

Tennispallot

Tennislaukut

Hikinauhat

{Overgrip}


ASIAKASPALVELU


 Sähköposti: info@mailat24.fi 
Pohjoisranta 4, 00170, Helsinki 
(Toimisto, ei palautusosoite)
 MEISTÄ