.

Tietoa meistä

Meillä mailat24.fi:ssä on monen vuoden vankka kokemus mailapeleistä niin itse pelaamisen kuin myynninkin saralta. Osa meistä on aktiivisia harrastajia, ja osa on kilpaillut mailapeleissä monia vuosia. Tasosta riippumatta yhteinen nimittäjämme on rakkaus lajiin. Noin 25 hengen tiimimme on valmiina auttamaan sinua sopivien varusteiden valinnassa – olipa lajinasi tennis, sulkapallo, squash, pöytätennis tai padel.

Mailat24.fi-sivustoa ylläpitää Pohjoismaiden suurin mailapelivarusteiden jälleenmyyjä Racketspecialisten Norden AB. Suomessa toimintamme on alkanut vuonna 2010. Nykyään olemme osa Ledapia, joka on johtava toimija padelin saralla. Organisaatioomme lukeutuu Suomessa tällä hetkellä noin 32 padelhallia, eli yhteensä 168 padelkenttää, jotka toimivat Padel Club Finland ja Padel Tampere -tuotemerkkien alla. Lue lisää ja löydä juuri sinun padelpelipaikkasi osoitteesta padelclub.fi ja padeltampere.fi.

Vuosien aikana verkkokauppamme mailapelituotevalikoima on kehittynyt maan kattavimmaksi. Tavoitteenamme on tarjota kattava valikoima, erittäin kilpailukykyiset hinnat ja asiantuntevaa sisältöä, joka tukee asiakasta juuri oikeiden varusteiden löytämisessä. Toisin sanoen pyrimme olemaan paras ostospaikka jokaiselle mailapelien ystävälle.


Mailat24
Y-tunnus: 3098577-9
Pohjoisranta 4
00170 Helsinki
(Toimisto, ei palautusosoite)

Pääkonttori
Racketspecialisten Norden AB
Birger Dahlerus väg 12 Hus A6/A7
176 69 Järfälla
Ruotsi

 

 

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.