Osto- ja toimitusehdot


Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. 

 

Toimitusaika

Toimitusaika on tavallisesti 1-5 arkipäivää. Jos asiakas valitsee jännityksen, niin toimitusaika pitenee 1-2 päivää. 

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tilauksesi lähetetään postipakettina, kirjeenä tai Matkahuollon kautta. Emme vastaa mahdollisista rahdinkuljettajan myöhästyksistä.

Emme valitettavasti toimita tuotteita Ahvenanmaalle. 

Ilmainen toimitus yli 150€:n tilauksille. Alle 150€:n tilauksille toimituskulut ovat viisi euroa.

 

Suurempien tuotteiden toimitustapa ja -kulut

Pöytätennispöydät, pallotykit, sekä jännityskoneet toimitetaan kotiinkuljetuksena, ja näiden tuotteiden toimituskulut ovat 49€.

 

Maksuvaihtoehdot


-Trustly
Kustannus: 0 €.

Trustly tarjoaa pankkimaksut ja -siirrot kuluttajan ja etämyyntisivuston välillä turvallisella, helpolla ja nopealla tavalla. Pankkimaksu tai -siirto Trustlyn kanssa toimii samantien. Trustly ei koskaan peri hallinnointipalkkiota eikä vaadi sinulta asiakkaana kirjautumista. 

Trustly tukee Suomen yleisimpiä pankkeja ja kirjautuminen tapahtuu käyttämällä samoja pankkitunnuksia, joita käytät oman pankkisi tarjoamiin pankkipalveluihin. Ohjelma perustuu maailman turvallisimpiin salausprotokolliin, ja Trustlyn kautta Euroopan alueella suoritetaan vuosittain miljoonia siirtoja . Trustly on turvallinen, salainen ja valtuutettu maksulaitos, jota valvoo Ruotsin valtiontalouden tarkastusvirasto (Svenska Finansinspektionen) ja jolla on EU:n maksupalveludirektiivin mukainen Euroopan maksupalvelujen tarjoajan lisenssi. Lisenssin pääset näkemään valvojan virallisilta sivuilta, josta löydät myös lisää tietoa tai vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi, osoitteesta www.trustly.com.

 

- Korttimaksu
Kustannus: 0 €

Maksat Visa tai Mastercard -kortilla yhteistyökumppanimme Dibsin kautta, joka tarjoaa 100%:n varman korttimaksun verkossa. Kaikki tiedot on suojattu 128-bitin SSL-suojauksella. Summa varataan tililtäsi ja veloitetaan tavallisesti 24 tunnin kuluessa tilauksestasi. Kaikki maksut suoritetaan uuden 3D-Secure turvallisuusstandardin kautta. 3D-Secure tarkoittaa, että asiakkaan tulee antaa salasana maksukortin tietojen lisäksi.


- Klarna Lasku
Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja, ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

·                  Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niistä

·                  Maksuaika on aina 14 vuorokautta

·                  Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja

·                  Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*

·                  Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

·                  Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 4 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai asiakkaalle räätälöityjä tuotteita.


- Klarna Tili
Maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

·                  Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä

·                  Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta

·                  Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja

·                  Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa

·                  Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla

·                  Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle

·                  Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

 

Takuu ja reklamaatiot

Kaikki myymämme tuotteet on hankittu ruotsalaisilta virallisilta tavarantoimittajilta, ja olemme valtuutettu jälleenmyyjä kaikille edustamillemme tuotemerkeille. Tämä tarkoittaa, että kaikilla tuotteillamme on takuu (tavallista kulumista takuu ei kata). Asiakas vastaa mahdollisista rahtikuluista, mikäli tuote ei kuulu takuun piiriin ja reklamaatiota ei hyväksytä. Takuu- ja reklamaatioasiat ratkaistaan Suomen kuluttajansuojalain mukaan. Mikäli sinulla on kysyttävää takuu- ja reklamaatioasioista, ole ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, info@mailat24.fi tai puhelimitse  asiakaspalveluumme numeroon 09 42 45 05 24 (kaikki suomenkieliset asiakaspalvelijamme eivät välttämättä ole joka päivä paikalla vaikka näin useimmiten onkin. Puhelinajat: ma-pe 9-12).

 

Palautusoikeus 

Tarjoamme oikeuden katua ostopäätöstäsi ilman erityistä syytä 60 päivän ajan. Sinulla on näin ollen 60 päivää aikaa palauttaa ostamasi tuote meille siitä päivästä, kun olet vastaanottanut tuotteen (lakisääteinen aika koti- ja etämyynnissä on 14 vuorokautta).

Katumisoikeus päättyy 60 päivän kuluttua siitä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Jotta ehtisit palauttaa tuotteesi katumisajan puitteissa, riittää, että lähetät meille ilmoituksen, että haluat palauttaa ostetun tuotteen. Ilmoituksen voit tehdä sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeenä. Emme näin ollen velvoita, että ostamanne tuotteen täytyy olla perillä 60 päivän kuluessa, vaan pelkkä ilmoitus riittää. On kuitenkin ostajan velvollisuus palauttaa tuote mahdollisimman pian palautusilmoituksen lähettämisen jälkeen.

Mikäli kadut ostopäätöstäsi yllä mainittujen ehtojen mukaisesti tulemme maksamaan takaisin ostamanne tuotteen/tuotteiden hinnan (poislukien rahtikustannukset). Takaisinmaksu suoritetaan toimestamme ilman tarpeetonta viivästystä, mutta joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksen. Takaisinmaksu suoritetaan samalla maksutavalla kun mitä asiakas on käyttänyt ostaessaan tuotteen, ellei muusta tavasta ole erikseen sovittu ostajan ja myyjän välillä. Rahojen palautus ei tule maksamaan asiakkaalle mitään, poislukien mahdolliset rahtikustannukset.

Tuotteet, jotka ovat erityisesti valmistettu kuluttajan toiveiden mukaisesti eivät kuulu palautusoikeuden piiriin.

Ostaja vastaa palautuksesta syntyvistä rahtikustannuksista itse. Tarjoamme mahdollisuuden ostaa 6 €:lla palautussetelin, joka lähetetään sähköpostitse asiakkaalle. Näin ollen ostaessasi palautussetelin maksaa palautus kiinteät 6 euroa. Palautusseteliä ei makseta tilattaessa, vaan vähennämme sen palautettavasta summasta rahojen palautuksen yhteydessä.

Mikäli kadut ostopäätöstäsi 60 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut ostamasi tuotteen, lähetä tuote/tuotteet takaisin meille alla olevaan osoitteeseen varastollemme. Ilmoita palautuksessa tilausnumero sekä yhteystietosi esimerkiksi jättämällä lappu pakettiin, josta nämä tiedot selviävät.

Jotta avoin kauppa olis voimassa, niin tuote ei saa olla avattu, käytetty tai tuhoutunut.

Racketspecialisten Norden AB
Uppfartsvägen 10
16938 Solna
Sweden

 

Kuluttajan oikeudet

Kuluttajalla on oikeus tarkastaa ostamansa tuote nähdäkseen sen toimivuus ja ominaisuudet. Esimerkiksi kuluttaja voi poistaa ostetut vaatteet tai kengät alkuperäisistä pakkauksistaan kokeillakseen (ei käyttääkseen) niitä päällä.

Koemme, ettei mailalla pelaaminen tai kahvan muovin poistaminen ole tarpeellista tuotteen tarkastamista varten. Näin toimiessasi tai muutoin käytettäessäsi meiltä ostamaaasi tuotetta tavalla joka ei ole tarpeellista, on meillä myyjänä oikeus kohtuulliseen arvon alenemiseen kuluttajansuojalain koti- ja etämyynnin nojalla. Tuotteesta riippuen arvonaleneminen voi olla merkityksellistä siihen kohdistuneen käytön takia.

 
Lähetysten vaurioituminen ja paketin noutamatta jättäminen

Mikäli huomaat paketin vaurioituneen, ilmoita asiasta heti postitoimistoon tai vastaavalle rahdinkuljettajalle, ja tee vahinkoilmoitus. Jos paketti on vaurioitunut, ja huomaat sen heti, jätä se postitoimistoon. Jos huomaat vaurion vasta avattuasi paketin ja vaurion syynä voi olla postin tai rahdinkuljettajan toiminta, ota yhteys toimittajaan ja tee vahinkoilmoitus. Mikäli postin tai rahdinkuljettajan kanssa syntyy erimielisyyksiä joita osapuolet eivät voi ratkaista, ottakaa yhteys meihin. Jos et nouda tilaustasi ennen kuin se palautetaan meille (paketit noin kuukauden ja kirjeet 14 päivän kuluessa), laskutamme tilauksesta 40€ käsittelykuluina.

 

Henkilötietojen käyttö

 
Ostaessasi tuotteita verkkokaupastamme hyväksyt antamiesi yhteystietojen säilytyksen sekä käytön. Henkilötietovastaava on Racketspecialisten Norden AB (yritysnumero 556812-0538). Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu EU:n tietosuojadirektiivin mukaan. Tämä tarkoittaa, että tallennamme vain asiakastiedot joita tarvitaan ostettujen tuotteiden toimittamiseksi asiakkaalle sekä parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi. Esimerkiksi säästämme vastaanottamamme sähköpostit asioiden hoidon helpottamiseksi ja laadukkaan asiakaspalvelun tarjoamiseksi. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeellista palvelun takaamiseksi, tai niin kauan kuin lain mukaan on tarve. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.
Ostosten loppuun saattamiseksi ja onnistuneiden toimitusten takaamiseksi henkilötietojen jakaminen yhteistyökumppaneiden kesken saattaa olla välttämätöntä. Nämä yhteistyökumppanit voivat olla mm. Rahti- ja kuljetusliikkeitä, tai maksuliikenteen parissa toimivia yrityksiä, mm. sinun pankkisi, tai Klarna.
 
 
Henkilötietojasi voidaan tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin Mailat24:n sisällä, mm. uutiskirjeen lähettämiseksi sähköpostitse. Mitään tietoja ei tuulla myymään eteenpäin, ja sinulla on täysi oikeus saada sinusta olevat tiedot tietoosi, tai oikeus niiden poistamiseen (joissakin tapauksissa), niiden korjaamiseen, tai niiden siirtämiseen toiselle toimittajalle. Sinulla on myös oikeus saada markkinointiin liittyvät henkilötiedot poistettua.