TUOTTEEN palauttaminen

 

- Haluat palauttaa tuotteen ja saada rahasi takaisin

Ota meihin yhteyttä, ja lähetämme sinulle palautussetelin. Palautus maksaa 6 euroa, ja tämä vähennetään hyvitettävästä summasta. Voit myös palauttaa tuotteen omatoimisesti alla olevaan osoitteeseen (emme korvaa palautuslähetyksen rahtikuluja).

Muista liittää palautukseesi tilausnumerosi, yhteystietosi ja maininta, että haluat käyttää palautusoikeuttasi (avoin kauppa). Mailat24.fi tarjoaa 60 päivän avoimen kaupan.

Muista paketoida palauttamasi tuote huolellisesti, jottei tuote tai alkuperäinen tuotepakkaus vaurioituisi. Esimerkiksi kenkälaatikko on suojattava toisella laatikolla, jottei se vaurioituisi kuljetuksessa. Huomioi, että tuotteita ei saa palauttaa suuremmassa pakkauksessa kuin missä se toimitettiin. Muussa tapauksessa veloitamme asiakkaalta mahdolliset lisärahtikustannukset, joita isommasta pakkauksesta voi koitua. Huomioi myös, ettemme voi tarjota palautusseteliä suurille tuotteille, kuten esim. pöytätennispöydille, pallotykeille tai jännityskoneille.

 

- Haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen

Mailat24.fi:ssä on ainoastaan palautusoikeus eli avoin kauppa. Mikäli haluat tilata uuden tuotteen, tee uusi tilaus. Aikaisemman ostoksesi palautat meille yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää palautusoikeudesta täältä.

Racketspecialisten Norden AB
Birger Dahlerus väg 12
176 69 Järfälla Sverige