Tuotteen palauttaminen

- Haluat palauttaa tuotteen ja saada rahasi takaisin

Olemme lähettäneet tilauksesi mukana Postin palautusosoitekortin. Kiinnitä se pakettiin ja vie se Postin toimipisteeseen. Mikäli et saanut palautusosoitekorttia, ota yhteys asiakaspalveluumme, niin saat meiltä uuden. Palautus maksaa 5 euroa, ja tämä vähennetään hyvitettävästä summasta.

Muista liittää palautukseesi tilausnumerosi, yhteystietosi ja maininta, että haluat käyttää palautusoikeuttasi (avoin kauppa). Mailat24.fi tarjoaa 60 päivän avoimen kaupan.

Muista paketoida palauttamasi tuote huolellisesti, jottei tuote tai alkuperäinen tuotepakkaus vaurioituisi. Esimerkiksi kenkälaatikko on suojattava toisella laatikolla, jottei se vaurioituisi kuljetuksessa. Huomioi, että tuotteita ei saa palauttaa suuremmassa pakkauksessa kuin missä se toimitettiin. Muussa tapauksessa veloitamme asiakkaalta mahdolliset lisärahtikustannukset, joita isommasta pakkauksesta voi koitua. Huomioi myös, ettemme voi tarjota palautusseteliä suurille tuotteille, kuten esim. pöytätennispöydille, pallotykeille tai jännityskoneille.

 

- Haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteeseen

Mailat24.fi:ssä on ainoastaan palautusoikeus eli avoin kauppa. Mikäli haluat tilata uuden tuotteen, tee uusi tilaus. Aikaisemman ostoksesi palautat meille yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää palautusoikeudesta täältä.

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.