Etusi asioidessasi meillä

Ilmainen rahti yli 100 €:n toimituksille

Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksille. Alle 100€:n tilauksille toimituskulut ovat viisi euroa.

 
Nopeat toimitukset

Toimituksemme hoitaa Posti yhteistyössä Postnordin kanssa. Tavallinen toimitusaika on 2-5 päivää (poikkeuksena suuremmat DHL:n kotiin toimittamat tuotteet, kuten pallotykit ja pöytätennispöydät).

 

Myymme vain alkuperäistuotteita

Kun teet ostoksesi meillä, voit olla 100 %:n varma, että ostamasi tuotteet ovat aitoja alkuperäistuotteita. Ostamme tuotteemme suoraan tuotemerkeiltä tai heidän edustajiltaan ilman välikäsiä. Näin varmistamme, että myymme vain alkuperäistuotteita. Tämä koskee koko tuotevalikoimaamme.

 

Edullisimman hinnan takuu

Me Mailat24:lla tarjoamme hintatakuun, jonka ansiosta voit turvallisin mielin asioida kanssamme. Hinta, jonka tarjoamme, on poikkeuksetta paras.

Jos kuitenkin vastoin ennakko-odotuksia löydät ostohetkellä tilaamasi tuotteen halvempaan hintaan muulta suomalaiselta jälleenmyyjällä (rahti mukaan lukien), myymme tuotteen sinulle 5% kilpailijan hintaa halvemmalla!  Ainoa mitä tarvitset vahvistaaksesi hinnan on esimerkiksi katalogi, hintalista, tai mainos. Hintatakuun toimiaksi tuotetta täytyy olla kilpailijalla ostohetkellä varastossa valmiina toimitettavaksi. Huomioithan myös, että hintatakuu on voimassa vain ostohetkellä, ei sen jälkeen.
Vertaa vapaasti hintojamme!

 

60 päivän avoin kauppa

Tarjoamme asiakkaalle oikeus katua ostopäätöstä ilman mitään syytä 60 päivää. Sinulla on siitä hetkestä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen 60 päivää aikaa katua ostopäätöstäsi.

 

 

 

 

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.