USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 

MITEN PALAUTAN TUOTTEEN?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@mailat24.fi, ja me lähetämme palautussetelin. Palautus maksaa 5 euroa, ja tämä vähennetään hyvitettävästä summasta. Teippaa palautusseteli lähetykseen ja mene lähimpään postitoimipisteeseen.

 

OLEN OSTANUT TUOTTEEN JA HALUAN TEHDÄ SIITÄ REKLAMAATION. MITEN TOIMIN?

Ikävä kuulla. On poikkeuksellista, että tuotteistamme löytyy valmistusvirheitä. Lähetä meille sähköpostia, jossa on kuvat sekä tuotteen viasta että koko tuotteesta. Muista lisätä sähköpostiin myös tilausnumero.

 

MAILAAN ON TULLUT VIKAA. MITÄ MINUN ON HYVÄ TIETÄÄ?

Reklamaatio hyväksytään ainoastaan tapauksissa, jotka liittyvät valmistusvirheeseen. Mailan vauriot, jotka ovat koituneet lyönneistä muihin objekteihin kuin palloon, eivät kuulu takuun piiriin.

 

KUULUVATKO JÄNTEET TAKUUN PIIRIIN?

Jänteiden normaali kuluminen, esimerkiksi jänteen katkeaminen, ei kuulu takuun piiriin.

 

MITEN PITKÄ TOIMITUSAIKA ON?

Toimitusaikamme on normaalisti 2-5 arkipäivää. Mikäli olet valinnut tuotteellesi erityisiä lisäominaisuuksia, kuten mailan jännityksen, toimituksessa voi tietyissä tapauksissa mennä 1–2 lisäpäivää. Heti, kun tuote on lähetetty, saat meiltä sähköpostin, jonka avulla voit seurata lähetystä. Toimitusajat pallotykeille ja muille tuotteille, jotka lähetetään suoraan toimittajalta, voivat olla pidemmät.

 

MINULLA ON VAIKEUKSIA VALITA ITSELLENI SOPIVA TUOTE.

Ymmärrämme hyvin, että oikean tuotteen valinta voi olla joskus haastavaa. Tutustu tuotearvosteluihin, joita on saatavilla osassa tuotteissa, sekä ostovinkkeihimme. Asiakaspalvelumme on myös aina valmiina auttamaan eri kysymyksissä. Asiakaspalveluun saat yhteyden soittamalla tai sähköpostilla.


Katso ostovinkit

 

TUOTE ON LOPPUNUT. MISTÄ TIEDÄN MILLOIN SITÄ ON JÄLLEEN SAATAVILLA?

Nykyisessä maailmantilanteessa, johon liittyy tehtaiden toimitushaasteita, on usein hyvin vaikea sanoa tarkkaan, milloin tuotetta on jälleen saatavilla. Suosittelemme tekemään varastosaldon seurantapyynnön, jonka voi tehdä antamalla sähköpostiosoitteen loppuunmyydyn tuotteen tuotesivulla. Näin ollen ilmoitamme sähköpostitse heti, kun tuotetta on jälleen varastollamme.