NOT JUST ANOTHER PADEL BRAND

 

CABRA PREMIUM LINE

Huipputason padelmailoja Cabralta. Valitse tyylikäs Premium Virtuoso tai eksklusiivinen Premium Wizard pullollaan uusimpia teknologioita. Molemmat sopivat vaativille padelpelaajille, joille kelpaa vain paras.
 
Cabra Premium Virtuoso on padelmailojen high-endiä. Vihreän sävyinen Kelvar-pintakerros tekee pinnasta vahvan, mutta samaan aikaan elastisen. Lisäksi Virtuosossa on Cabran Intellicore, joka on nk. monikerrosydin. Osumapinnassa on Cabran Frost Grip -pintarakenne, joka puree paremmin pallo-osumissa.
 
Cabra Premium Wizard on valmistettu 12K-hiilikuitumateriaalista. Kyseessä on kova pinta, joka tarjoaa runsain mitoin tehoja aggressiiviseen peliin. Tämä yhdessä pyöreän muodon ja nk. monikerrosytimen kanssa tuottaa mailalle fantastiset speksit. Mailassa on mukana Intellicore sekä Cabran molemmat pintarakenteet Raw Grip ja Frost Grip.

CABRA PRO LINE

Cabran Pro Line -sarja kostuu neljästä padelmailasta. Mailat24 suosittelee - tästä peliisi tyyliä ja pelimukavuutta. Valitse Pro Master, Pro Master W, Pro Ghost tai Pro Predator.
 
Kaikissa neljässä mallissa on mukana useita teknologioita, jotka kirittävät sinua huippusuorituksiin padelkentällä. Pro Master on valmistettu 3K Silver -materiaalista - mukana myös Intellicore, Raw Grip ja Frost Grip. Pro Master W:n ero edeltävään malliin on 3K-pinta ja kevyempi paino; mukana myös Intellicore, Raw Grip ja Frost Grip. Pro Ghostissa on 3K Silver -pinta, Intellicore ja Raw Grip, kun taas Pro Predatorissa 3K, Intellicore ja Frost Grip.

 

CABRA PRESTIGE LINE

Prestige Line on kiehtova padelmailasarja, joka sopii laajalle kohderyhmälle. Mukana neljä mailamallia: valitse Prestige Energy, Prestige Spark Air, Prestige Spider tai Prestige Addict.
 
Jos haluat tietää enemmän eri malleista, lue lisää tuoteteksteistä tai katso Prestigen ja Activen arvosteluvideo.

CABRA ACTIVE LINE

Täydellinen padelmailasarja aloittelijoille ja harrastepelaajille. Laadukkaat ja ominaisuuksiltaan anteeksiantavat padelmailat auttavat kehittymään lajissa, ja niiden designkin hivelee silmää.
 
Valitse joko Active Genesis, Active Epic, Active Grace W tai Active Explorer.

PADELLAUKUT

Varusteet