ETUSI ASIOIDESSASI MEILLÄ

 

Ilmainen rahti yli 100€:n toimituksille

Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksille. Alle 100€:n tilauksille toimituskulut ovat viisi euroa.

 

Nopeat toimitukset

Toimituksemme hoitavat Posti yhteistyössä Postnordin kanssa. Tavallinen toimitusaika on 2-5 päivää (poikkeuksena suuremmat DHL:n kotiintoimittamat tuotteet, kuten pallotykit ja pöytätennispöydät).

 

Edullisimman hinnan takuu

Me Mailat24:lla tarjoamme hintatakuun, jonka ansiosta voit turvallisin mielin asioida kanssamme. Hinta, jonka tarjoamme, on poikkeuksetta paras.

Jos kuitenkin vastoin ennakkoluuloja löydät ostohetkellä tilaamasi tuotteen halvempaan hintaan muulta suomalaiselta jälleenmyyjällä (rahti mukaan lukien), myymme tuotteen sinulle 5% kilpailijan hintaa halvemmalla!  Ainoa mitä tarvitset vahvistaaksesi hinnan on esimerkiksi katalogi, hintalista, tai mainos. Hintatakuun toimiaksi tuotetta täytyy olla kilpailijalla ostohetkellä varastossa valmiina toimitettavaksi. Huomioithan myös, että hintatakuu on voimassa vain ostohetkellä, ei sen jälkeen.
Vertaa meitä mielellään!

 

60 päivän avoin kauppa

Tarjoamme asiakkaalle oikeuden katua ostopäätöstä ilman mitään syytä 60 päivää. Sinulla on siitä hetkestä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen 60 päivää aikaa katua ostopäätöstäsi.