HEAD GRAVITY NORDIC EDITION x DANIEL WINDAHL

Meillä oli yhdessä HEADin kanssa tilaisuus tavata Pohjoismaiden johtava padelpelaaja, ruotsalainen Daniel Windahl. Daniel esitteli uutta padelmailaansa HEAD Gravity Nordic Editionia, joka on hänen uusi kumppaninsa padelkentillä.

Daniel Windahl on aiemmin pelannut mailan edeltäjällä Head Gravity Pro -mailalla, joka on valmistettu grafeenista eli hiilen ja lasikuidun seoksesta, joka tuottaa helposti vauhtia. Head Gravity Pro on keskeltä hyvin tasapainotettu maila, jonka uritettu pinta on tullut monien pelaajien suosikiksi. 

Tässä tulee siis mailan seuraaja: uusi päivitetty versio Head Gravity Nordic Edition. Uusi maila on kokonaisuutena hieman kovempi, mutta siinä on silti sama grafeenipinta kuin edeltäjässään Gravity Prossa.

Erona on kuitenkin osumapinta, joka Nordic Editionissa on hiekkapaperipinta, mikä tarkoittaa sitä, että pelaaja saa palloon hieman paremman kierteen ja pidon, mikä on eduksi volley-pelissä.

Toinen ero on tasapaino, joka sijaitsee nyt hieman alempana, mikä tarkoittaa, että maila tuntuu ranteeseen hieman nopeammalta ja helpommalta pelata. Uusi lisäys Nordic Editioniin on uusi ”soft button cap” kahvan päässä. Se toimii tärinänvaimentimena, joka vaimentaa ranteeseen ja kyynärpäähän siirtyvää tärinää sekä tekee pelituntumasta kädelle pehmeämmän.  

Nordic on myös päivitetty Auxetic-teknologialla, eli materiaalilla, joka on suunniteltu tuottamaan reilusti responsiivisempia pallo-osumia. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän vastetta, kun lyöt mailalla suuremmalla voimalla!

Haluatko olla ensimmäisten joukossa pelaamassa uutuusmailalla, joka on myös Ruotsin padelhuipun Daniel Windahlin virallinen maila? 

Osta uusi HEAD Gravity Nordic Edition meiltä! Tästä päivästä lähtien sinun on mahdollista ennakkotilata maila meiltä.

*Mailan arvioitu toimitusaika on noin kaksi viikkoa.

 

Osta maila ennakkoon täältä:

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.