HEAD SPEED LEDGEND

HEAD LEGEND – legendaarinen uutuus legendaarisille pelaajille on täällä!

Head Speed MP Legend 2024 ja Head Speed Pro Legend 2024 ovat saapuneet Mailat24:lle!
Nämä kaksi mailaa on suunniteltu erityisestiyhden kaikkien aikojen suurimman tennistähden Novak Djokovicin kunniaksi!

Mailat ovat lisäys suosittuun Speed-sarjaan, ja niissä on sama suorituskyky ja teknologiat kuin aiemmissa Head Speed MP ja Head Speed Pro -mailoissa.

SPEED vs PRO

Speed MP painaa hieman vähemmän kuin Speed Pro, joka taas on hieman vaikeammin käsiteltävä ja edistyneempi maila verrattuna Speed MP:hen.

Legend-mailoissa erityistä on niiden tyylikäs ja elegantti muotoilu, jossa mailan yläosassa on
läpikuultavaa hiilikuitua ja mailan alaosassa moderni kirkaslakkainen, mustankiiltävä viimeistely.

HEAD SPEED MP LEGEND

Uusi Head Speed MP 2024 on varustettu uraauurtavan Auxentic-teknologian uusimmalla päivityksellä, Auxentic 2.0:lla. Maila on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa pelituntumaa ja samalla täydellisen tasapainoinen yhdistelmä voimaa ja kontrollia, joten se on täydellinen valinta edistyneille pelaajille ja lajin taitaville harrastajille.

Headin myydyimpään Speed-sarjaan kuuluvaa tennismailaa suosittelee maailmanlistan nelosen Jannik Sinner; tällä supermailalla saat peliisi paljon tehoa ja voit painostaa vastustajaa jokaisella pisteellä. Tennismaila on täynnä Headin teknologioita, jotka on kehitetty tuomaan sensaatiomainen tuntuma peliin.

Speed MPon hieman kevyempi kuin saman sarjan Speed Pro. Tämä tekee mailasta helpommin käsiteltävän, ja sillä jaksaa pelata pidempiäkin otteluja. Muuten siinä on samat tekniikat kuin saman sarjan Speed Pro -mailassa.

HEAD SPEED PRO LEGEND

Head Speed Pro 2024 ei ole vain tennismaila, vaan se on käsivartesi jatke. Se on suunniteltu parantamaan peliäsi ja antamaan sinulle materiaalietuja, joita tarvitset kentällä, jotta voit päihittää vastustajasi.

Se on suunniteltu antamaan vertaansa vailla oleva tuntuma ja samalla täydellisen tasapainoinen sekoitus voimaa ja kontrollia, joten se on täydellinen valinta edistyneille pelaajille tai taitaville harrastajille.

Tässä tennismailassa on 5 mm matalampi tasapaino kuin aiemmissa malleissa, mikä tarjoaa paremman ohjattavuuden ja hallitumman voiman. Näin pelaaja voi lyödä nopeita ja tarkkoja lyöntejä, mikä on ratkaisevan tärkeää intensiivisissä otteluissa. Lisäksi Head Speed Pro 2024 -mailassa on uusi pehmeämpi muotoilu, joka vastaa parempaa pelimukavuutta. Se on suunniteltu ergonomisesti minimoimaan ranteeseen ja käteen kohdistuvaa rasitusta, joten voit pelata pidempään tuntematta epämukavuutta.

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.