Tähtipelaajien valinnat

Padelin suosio on kasvussa ympäri maailmaa. Padel on myös todella katsojaystävällinen laji, jota on hauska seurata. Lahjakkaita pelaajia on paljon. Mutta millä padelmailoilla maailman parhaat pelaajat pelaavat?


Olemme keränneet tälle sivulle tietoja huippupelaajien mailavalinnoista, jotta sinustakin voisi toivottavasti tulla yhtä taitava.


Tämä sivu ei ole rankinglista, vaan täältä löydät esimerkkejä padelmailoista, joilla osa huippupelaajista pelaa.

Miehet

Juan Lebrón Chincoa

Juan Lebrón Chincoa on yksi maailman parhaista padelpelaajista. Hänen nykyinen parinsa on Alejandro Galán. Hänet tunnetaan myös lempinimellä Susi, espanjaksi "El Lobo", mistä johtuu yleisön kuuluisa ulvonta hänen hyppysmashiensa jälkeen. Juan Lebrón on sitä paitsi ensimmäinen espanjalainen pelaaja, joka on noussut maailmanlistan ykköseksi.

Jos haluat pelata yhtä hyvin, valintasi on Babolat Viper Juan Lebrón 2023.

Alejandro Galán.

Alejandro Galán tai tuttavallisemmin Ale Galán, kuten hänet paremmin tunnetaan padelmaailmassa, on myös ranking-huippuja, kuten hänen nykyinen peliparinsa Juan Lebrón Chincoa. Hän pelasi nuorena ahkerasti tennistä, mutta vaihtoi varhain padeliin aloittaen uransa vuonna 2016.

Ale Galánin ase padelkentillä on Adidas Metalbone Hard 3.2 2023.

Arturo Coello Manso

Arturo Coello Manso, joka tunnetaan padelmaailmassa myös nimillä King Arthur ja Arturito, on tehnyt tuloaan nimekkääksi pelaajaksi. Nuori vasenkätinen espanjalainen on noussut vauhdilla rankingissä nykyisen pelaajaparinsa Augustín Tapian rinnalla. 

Arturo Coello Mansoa sponsoroi Head, ja hän pelaa Head Delta Pro -mailalla.

Augustín Tapia

Augustín Tapia on argentiinalainen rystypuolen pelaaja. Hän on nuori lahjakkuus, joka nousi jo hyvin varhain Argentiinan padel-rankingin ykköseksi. Sen jälkeen hän päätti muuttaa Espanjaan ja kokeilla World Padel Touria, mistä tuli menestys.

ugustín Tapia pelaa erittäin suositulla Nox AT10 Genius 18K By Agustín Tapia 2023 -mailalla.

Paquito Navarro

Paquito Navarro on erittäin tunnettu nimi padelmaailmassa, ja on tullut kuuluisaksi lyöntiensä, kuten power smash ja wall drop -lyöntiensä ansiosta. Hän aloitti padeluransa nuorella iällä ja on kilpaillut nyt yli 20 vuotta. Bullpadelin mailoilla pelaavalla Navarrolla on myös kaikista eniten otteluvoittoja.

Paquito Navarro pelaa päivittäin tehokkaalla Bullpadel Hack 03 2023 -mailalla.

Naiset

Paula José María Martín

Paula José María Martín on espanjalainen padelammattilainen, joka on tällä hetkellä yksi maailman parhaista pelaajista. Hän pelaa yhdessä parinsa Ariana Sánchez Falladan kanssa. Hänet tunnetaan myös nimellä "Dinamita", joka viittaa hänen aggressiivisiin otteisiinsa kentällä.

Paula José María Martínin mailavalinta on Head Delta Motion.

Ariana Sánchez Fallada

Ariana Sánchez Fallada tunnetaan myös nimellä "Magic Ari" upeiden lyöntiensä ansiosta. Hän pelaa huipulla padelparinsa Paula José María Martínin kanssa. Hänellä on ansiolistallaan viisi Espanjan juniorimestaruutta ja kolme junioreiden maailmanmestaruutta.

Jos haluat pelata samalla mailalla kuin Ariana Sánchez, silloin Head Speed Motion 2023 on valintasi.

Alejandra Salazar Bengoechea

Padelpelaaja Alejandra Salazar Bengoechea on kotoisin Espanjan Madridista. Hän pelaa tällä hetkellä parinsa Gemma Triay Ponsin kanssa ja on nousussa ranking-listalla. Hän aloitti padeluransa jo 8-vuotiaan Club de Campo de Madridissa ja on siitä lähtien kivunnut asemaan, jossa hän on tänä päivänä.

Alejandran valinta on Bullpadel ja hän pelaa tällä hetkellä Bullpadel Flow Woman 2023 -mailalla.

Gemma Teriay Pons

Gemma Triay Pons pelaa yhdessä Alejandra Salazar Bengoechean kanssa ja taistelee rankingin kärkisijoista. Hän on syntynyt Espanjassa, ja hänet tunnetaan taktisesta pelityylistään. Gemma erottuu kentällä myös kyvyllään pysyä rauhallisena pelin tiimellyksessä.

Gemma Triay Ponsin mailavalinta on Bullpadel Elite W 2023.

Beatriz González Fernández

Vuonna 2001 Espanjassa syntynyt Beatriz González Fernández on myös yksi huippupelaajista. Padelissa hänet tunnetaan paremmin nimellä Bea, ja on suosittu hänen rohkean pelityylinsä ansiosta. Ensikontakti padeliin otettiin jo 6-vuotiaana, kun hän näki isänsä pelaavan ystäviensä kanssa. Siitä lähtien hänen uransa on ollut nousujohteinen.

Jos haluat vakuuttaa otteillasi padelkentällä kuin Beatriz González Fernández konsanaan, kannattaa StarVie Astrum Eris 2022 lisätä ostoslistalle.

Mailat24 Logo
Betaltjänster
Frakttjänster

© 2023 Mailat24. All rights reserved.